Devino reprezentant Avon
si te bucuri de beneficii suplimentare, in timp ce cunosti oameni noi si recomanzi produsele pe care le iubesti.
In primele tale 5 Campanii ca si reprezentant Avon te bucuri de reducerile fixe de 30 sau 85 de lei, in functie de valoarea comenzilor tale. Mai apoi vei benficia de reduceri de pana la 40% din comanda ta, conform grilei de discount.

Completeaza formularul de mai jos pentru a deveni reprezentant Avon, iar eu te voi contacta si iti voi explica felul in care poti intra in echipa mea, iar daca ai vreo intrebare, ma poti contacta oricand:

Cat de mult poti castiga cu Avon?
In primele tale 5 Campanii te bucuri atat de reducerile fixe de 30 sau 85 de lei, cat si de cadouri speciale cu produse Avon in valoare de 465 lei. In fiecare campanie poti de asemenea beneficia de reduceri de pana la 40% din comanda ta, conform grilei de discount. Beneficiezi totodata si de cadouri special dedicate reprezentantilor Avon.
Dupa ce te vei inscrie ca reprezentant Avon, un Lider Avon te va contacta si iti va prezenta toate pragurile de comanda si grilele de castig.

Reduceri & Cadouri
Plasezi comenzile online, de oriunde, oricand si beneficiezi de reduceri în functie de valoarea comenzii. In plus, in programul Avon Start te asteapta multe cadouri

Programe si oferte exclusive
Ai acces la produse inainte de lansarea oficiala si poti participa in programe cu premii exclusive pentru Reprezentanti

Livrare & Plata
Beneficiezi de livrarea produselor la adresa dorita si prin metoda aleasa de tine

Bucura-te ca si reprezentant Avon de noutati inaintea tuturor, de PRODUSE DEMO SI OFERTE EXCLUSIVE:

My Avon Magazine – Revista Reprezentantilor
Vei primi in coletul tau revista dedicata Reprezentantilor, unde vei avea acces la produse noi, inainte de lansare, oferte dedicate pentru tine, mostre si sfaturi utile de la expertii nostri. Revista Reprezentantilor Avon contine oferte exclusive destinate reprezentantilor, oferte indisponibile in brosura.

 

Oferte speciale în pagina de Reprezentant
Pagina de Reprezentant Avon gazduieste toate informatiile de care ai nevoie, dar si oferte si programe speciale, pe care nu le gssesti in alte parti. Stai cu ochii pe ea!

 

Cadouri in programul Avon Start

Poti primi CADOU produse in valoare de 453 lei in programul Avon Start (valoarea produselor cadous este calculata conform preturilor din Brosura Avon). Aplica acum ca si reprezentant Avon si alfa care sunt conditiile pentru a castiga cadourile.