Devino reprezentant Avon
si te bucuri de beneficii suplimentare, in timp ce cunosti oameni noi si recomanzi produsele pe care le iubesti.

Te bucuri de reduceri de pana la 40%, in functie de valoarea comenzilor tale, produse cadou pentru reprezentatii noi in valoare de 334 lei, comanda livrata la tine acasa, termen de plata de pana la 18 zile, oferte speciale doar pentru reprezentantii Avon.

Completeaza formularul de mai jos pentru a deveni Beaty Fan sau Beauty Advisor Avon, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat(a) pentru a primi toate detaliile de care ai nevoie.

 

Livrare & Plata
Beneficiezi de livrarea produselor la adresa dorita si prin metoda aleasa de tine

Reduceri & Cadouri
Plasezi comenzile online, de oriunde, oricand si beneficiezi de reduceri în functie de valoarea comenzii. In plus, in programul Avon Start te asteapta multe cadouri

Programe si oferte exclusive
Ai acces la produse inainte de lansarea oficiala si poti participa in programe cu premii exclusive pentru Reprezentanti

Bucura-te ca si reprezentant Avon de noutati inaintea tuturor, de PRODUSE DEMO SI OFERTE EXCLUSIVE:

My Avon Magazine – Revista Reprezentantilor
Vei primi in coletul tau revista dedicata Reprezentantilor, unde vei avea acces la produse noi, inainte de lansare, oferte dedicate pentru tine, mostre si sfaturi utile de la expertii nostri. Revista Reprezentantilor Avon contine oferte exclusive destinate reprezentantilor, oferte indisponibile in brosura.

 

Oferte speciale în pagina de Reprezentant
Pagina de Reprezentant Avon gazduieste toate informatiile de care ai nevoie, dar si oferte si programe speciale, pe care nu le gssesti in alte parti. Stai cu ochii pe ea!

Cadouri in programul Avon Start

Primesti cadou CADOU produse in valoare de 334 lei in programul Avon Start (valoarea produselor cadou este calculata conform preturilor din Brosura Avon). Aplica acum ca si reprezentant Avon si alfa cum iti primesti cadourile.